Hvem er jeg

Mig og min familie –

Jeg hedder Janne, er mor til Oskar og kæreste med Søren.
Vi bor, med vores heste, hunde og kat, på en lille gård på Stevns. Hos os er der højt til ‘loftet’, ild i pejsen og lidt nullermænd i krogene.

Det jeg brænder for er, at være med til at skabe en verden, hvor vi kan mærke os selv.

Vi skal vælge det liv, der føles godt – istedet for bare at løbe hurtigere i hamsterhjulet, indtil hjulet hopper af kæden.
Det at leve autentisk er vigtigt for mig!

Det lavede jeg før hjertevarme.nu –

Jeg er uddannet lærer og har arbejdet i flere år i udskolingen, både som folkeskolelærer og friskolelærer. Lærerjobbet har lært mig utroligt meget, på godt og ondt. Det er et utroligt givende arbejde, men bestemt heller ikke for sarte sjæle.

Inden jeg kom ud som lærer i folkeskolen, arbejdede jeg på et socialpædagogisk opholdssted for tidligt skadede børn og unge. Her gik det  virkelig op for mig, hvor vigtigt det er, at vi som voksne formår at være nærværende og tilstede i nuet.

Derudover har jeg en uddannelse i Reach Out to Horses, hvilket blandt andet handler om energetisk arbejde med heste. Men også om hvordan de kan være med til at udvikle mennesker. Hestene kan noget helt magisk, og derfor har jeg også tidligere arbejdet med hesteassisteret coaching.

Derfor startede jeg hjertevarme.nu

For omkring 6 år siden var jeg igennem et langt forløb med stress, depression og angst.

Det ændrede mit syn på, hvordan jeg vil leve mit liv. Ligeledes har det at blive mor gjort, at jeg har omlagt mine prioriteter.

I starten af 2017 bankede stress endnu en gang på min dør.

Jeg blev nødt til at gøre op med samfundets forventninger til hele tiden at effektivisere, og løbe stærkere. Jeg kunne mærke et behov for at skabe en modsætning til ‘Det gode liv’ hvor man har de rigtige ting,  altid gør det rigtige og ens liv er selvicenesat på de sociale medier.

Derfor fik jeg lyst til at starte hjertevarme.nu.

Hjertevarme.nu er en blog der fokuserer på de ting vi allerede har og kan være taknemmelige over.

Jeg skriver om ting fra mit eget liv – også de ting som vi ellers ofte helst vil gemme væk; de syge børn, om at have stress, udfordringerne i parforholdet og så videre.

Hvorfor Workshops

Mine workshops er designet til at give dig fornyet energi og hjælpe dig til at se mere barmhjertigt på dig selv og på dit liv.

De er kombineret af værktøjer jeg selv bruger, og nogle jeg selv har udviklet igennem tiden. Nogle af dem har jeg faktisk også brugt som lærer, for at give mine elever motivation og tro på sig selv.

Grunden til jeg har udvidet bloggen til også at udbyde workshops er ganske enkelt, at jeg har lyst til at hjælpe andre med at skabe det liv de ønsker sig.

På en workshop kan jeg hurtigere hjælpe dig til at komme videre, end ved blot at skrive om hvordan du kan gøre.

Min største opgave

 

For mig er det, at gøre min søn til et godt og helt menneske, den største og vigtigste opgave jeg har.

Og hernæst er det, at hjælpe andre med at finde sig tilpas i sit liv. Uanset om det er som inspirationskilde eller mere hands on igennem mine workshops.

Lev langsomt, tilgiv hurtigt og elsk ubetinget.

Kærligst Janne

Alt="Janne"